fredag 3. juni 2011

Konfirmasjonskort

Her har jeg laget et kort til åpningsutf. hos Papirpikene som åpner sin nye butikk i lokalene til tidligere ( Happy Hobby på Gjøvik)......sol, sommer og sarte farger er temaet......mønsterpapiret er fra Inkido, motivet er fra 3ndypapir, MS puncede kanter og sommerfugler, stemplede tekster, pyntet med sløyfe, charms,stickles star dust og halvperler..........http://papirpikene.blogspot.com/
Kortet åpent.......
Har i dag 2.juni vært der på åpningen......Hilde og Rita som er de nye eierne har stått på....butikken har blitt helt ny......flotte lyse lokaler. I morra kveld 3.juni er det treff......så da er det bare sette "nesa" mot Gjøvik igjen......til en kreativ og hyggelig kveld.Tusen takk til alle som tar seg tid til og legge igjen en kommentar.....veldig glad for det.

8 kommentarer:

bojose sa...

Nydelig kort :)
Kos deg på treff, klem :)

trine sa...

Hei, det kortet ble kjempe flott:) Takk for i går:) Gleder meg til treff i dag! Vi sees:)
Klem.

-Sanna- sa...

Dette var nydelig, Ellinore.
Kos deg på treff...

Turid sa...

Åh! Dette var et alldeles nydelig tryllekort. Har sett flere som har laget dette, men jeg har aldri tatt steget å prøve mitt eget. Må finne malen først kanskje? Takk for titten i bloggen din!
Ønsker deg en fin helg videre!
Hilsen Turid :)

Lambi sa...

Heisann! Så nydelig kort! Stilig med all punchingen, flotte ark og nydelig bilde på forsiden! Klem!

RitaK sa...

Takk for hyggelig besøk i butikken på fredag og treff på lørdag :-) Kjempeflott bidrag du laget til konkurransen vår, så dette er vi glad for å ha på utstilling. Er allerede flere av kundene som har beundret det og ønsket å lage sånn :-)

papirdilla sa...

Hei og takk for sist. Veldig koselig å treffe deg på Gjøvik i helga:)
Dette kortet er utrolig nydelig. Beundret det mange ganger hos Papirpikene i helga. Men, jeg visste ikke at det var du som hadde laget det. Utrolig lekre farger og nydelig pynt.
Klem,
Hanne

Randi Th. sa...

Et aldeles nydelig kort du har lagd!
Ha en super dag!
Klem